Ekonomisk förvaltare till Bostadsrättsföreningar i Stockholm

Hem » Om oss

Om oss

Princip Redovisning är en ekonomisk förvaltare som lägger stor vikt vid den personliga kontakten med kunden. Vår ambition och framtidsvision är att växa långsamt för att bibehålla den personliga andan. Vi är inriktade mot bostadsrättsföreningar i Stockholm och vi erbjuder allt en modern bostadsrättsförening kan förvänta sig.

För att klara våra uppdrag jobbar vi med bra rutiner och tydliga flöden. Vi skannar i dagsläget själva in alla leverantörsfakturor och konterar enligt den kontoplan vi tillsammans har lagt upp (med fast bas som grund). Ni attesterar enkelt era leverantörsfakturor med egen inloggning till redovisningen, vi erbjuder flera olika lösningar. Vi erbjuder även en styrelseportal som underlättar styrelsens arbete. Dessutom kan vi erbjuda er en modern hemsida som är kopplad till styrelseportalen.
Alla överlåtelser, pantnoteringar och kontakter med fastighetsmäklare hanterar vi löpande, vi vill göra oss ”kända” för att vara snabba. Att köpa/sälja sitt boende är för många ”sitt livs största affär” och vi vill vara behjälpliga hela vägen för både säljare och köpare.

Idén bakom Princip Redovisning bygger på egna erfarenheter från styrelsearbete samt många och långa samtal med grannar och vänner om livet i bostadsrättsföreningen. Vi har sedan länge förstått behovet av en ekonomisk förvaltare med det där lilla extra. En personlig och tillgänglig byrå med svar på ”i princip allt”!

Som kund hos oss får ni tillgång till vårt breda kontaktnät

Vid lägenhetsförsäljning kan vi också erbjuda homestyling/homestaging. Behöver ni en underhållsplan eller juridisk hjälp, ni kanske ska renovera och behöver hjälp att hitta hantverkare, fråga oss vi har kontakterna.

Erbjudande

Som kund till Princip Redovisning får ni Björn Lundéns bok, Bostadsrättsföreningar, kostnadsfritt!

Om Björn Lundén: Björn grundade kunskaps och utbildningsbolaget Björn Lundén information, och har skrivit mängder av böcker inom redovisning, skatt, personal och juridik.

Ekonomisk förvaltning som underlättar ert arbete

Ni som representerar styrelsen i en bostadsrättsförening har många fördelar av att överlåta förvaltningen till en professionell partner som Princip Redovisning.

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om gällande lagar och regler, vet vilka avdrag ni har rätt att göra och hur man på bästa sätt budgeterar när det finns behov av att utföra olika former av underhåll i fastigheten.

Låt oss ta över hanteringen av hyres- och avgiftsavier samt uppföljning av betalning och löpande bokföring i föreningen. På så sätt får ni mer tid över till andra uppgifter och ni kan känna er trygga i att allt blir korrekt hanterat.

Även löpande kostnader som fastighetsskötsel, snöskottning, tjänster som el och vatten med mera måste förstås hanteras och kanske ses över för att få bättre avtal. Vi hjälper er gärna att hitta vägar för att förhandla med leverantörer och hitta alternativ som hjälper till att förbättra ekonomin i föreningen.

En tydlig årsredovisning blir till er fördel

En årsredovisning som är tydlig, korrekt och trevligt presenterad är till stora fördelar för en bostadsrättsförening. Dels så utgör den ofta ett underlag för den som är intresserad av att köpa en bostad i föreningen då potentiella köpare brukar vara intresserade av föreningens ekonomi.

Dessutom är årsredovisningen ett viktigt verktyg för er framtida ekonomiska planering och budgetering. Genom att enkelt kunna se var ni står idag och vilka behov som finns så kan ni ta rätt beslut. Årsredovisningen är även viktig om ni behöver någon form av finansiering för att utföra åtgärder i fastigheten då banker och andra finansiärer är intresserade av att få en bra sammanställning av er ekonomi när de tar sina beslut.

Vi ser till att er årsredovisning blir korrekt utförd och att den får en professionell utformning.

Juridisk rådgivning

Vi erbjuder tjänster inom juridisk rådgivning för BRF och företräder idag ett flertal föreningar på bland annat Östermalm, Norrmalm, i Vasastan och andra delar av Stockholm. Rådgivningen skräddarsys alltid till era behov och ni kan alltid vända er till oss om det dyker upp något spörsmål eller juridiskt problem som behöver hanteras.

Vi hjälper er att utforma juridiskt hållbara avtal och andra dokument som kan behövas för förvaltningen av era fastigheter, kontrakt med leverantörer och hyresgäster med mera.

Välkomna att kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster. Vi vill gärna bli er partner inom ekonomisk förvaltning.

Stort eller lokalt? Varför inte båda.

Vi är en del av PHM Group. PHM är en nordisk fastighetsservicekoncern som har till uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av de bästa lokala företagen i branschen med samma värderingar och motiv; företagaranda samt en rejäl och ansvarsfull verksamhet. Vi tror att endast lokal service med stora resurser kan vara bättre än lokal service. Med PHM behöver du inte tänka på om du tar den bekanta lokala eller den stora nordiska. Hos oss får du de bättre sidorna av båda.

PHM Group

Är du intresserad? Ta kontakt

Offertförfrågan Kontaktinformation