Referenser

Så tycker våra kunder:

 

Björn

”Jeanette och Anne-Marie är engagerade och personliga, vilket man ibland kan sakna hos de större aktörerna.
Jag blev kontaktad av dem för att utbilda dem med den spetskompetens som krävs för just
ekonomisk förvaltning i bostadsrättsföreningar. Sedan dess har jag kommit att bli deras mentor, och jag kan med varm hand rekommendera Princip Redovisning.” Björn Lundén

 

 

 

 

HögupplöstbildOlleHillbom

”Styrelsearbetet i Brf Nytorgspalatset har blivit så mycket lättare sedan vi började samarbeta med Princip Redovisning! Styrelsen kan nu jobba med frågor som är viktiga för huset, föreningen och medlemmarna då vi vet att den ekonomiska förvaltningen sköts exemplariskt. Anne-Marie och Jeanette delar gärna med sig av sin gedigna kunskap kring ekonomisk förvaltning i bostadsrättsföreningar och kontaktnät när styrelsen behöver stöd.”
– Brf Nytorgspalatset, Olle Hillbom.

 

 


”För oss blev det ett lyft att byta till Princip Redovisning AB, Vi hade en av de större förvaltarna tidigare och kände att det inte riktigt fungerade. Det är framförallt det personliga bemötandet och tydligheten som vi uppskattar. Anne-Marie och Jeanette tar sig alltid tid att förklara på ett begripligt sätt och man blir alltid trevligt bemött.”

– Brf Tranhalsen, Anders Westlund.

 

 

Testimonials”Anne-Marie och Jeanette på Princip Redovisning AB är mycket kunniga och professionella, alltid tillgängliga, fantastiskt tillmötesgående och positiva på alla sätt. Vi är helt nöjda med vår bostadsrättsförenings ekonomiska förvaltare.”

– Brf Enskede park 1, Monica Drejmark och Saine Granell.

 

 

top3_white”Vi är ju väldigt nöjda så vi vill absolut rekommendera er till andra föreningar”

– Henrik Sundman. Brf Sladden 5 och 6 i Solna.

 

 

Kommentarer är stängda