Referenser

Så tycker våra kunder:

 

Björn

”Jeanette och Anne-Marie är engagerade och personliga, vilket man ibland kan sakna hos de större aktörerna.
Jag blev kontaktad av dem för att utbilda dem med den spetskompetens som krävs för just
ekonomisk förvaltning i bostadsrättsföreningar. Sedan dess har jag kommit att bli deras mentor, och jag kan med varm hand rekommendera Princip Redovisning.” Björn Lundén

 

 

 

 

HögupplöstbildOlleHillbom

”Styrelsearbetet i Brf Nytorgspalatset har blivit så mycket lättare sedan vi började samarbeta med Princip Redovisning! Styrelsen kan nu jobba med frågor som är viktiga för huset, föreningen och medlemmarna då vi vet att den ekonomiska förvaltningen sköts exemplariskt. Anne-Marie och Jeanette delar gärna med sig av sin gedigna kunskap kring ekonomisk förvaltning i bostadsrättsföreningar och kontaktnät när styrelsen behöver stöd.”

– Brf Nytorgspalatset, Olle Hillbom.

 


”För oss blev det ett lyft att byta till Princip Redovisning AB, Vi hade en av de större förvaltarna tidigare och kände att det inte riktigt fungerade. Det är framförallt det personliga bemötandet och tydligheten som vi uppskattar. Anne-Marie och Jeanette tar sig alltid tid att förklara på ett begripligt sätt och man blir alltid trevligt bemött.”

– Brf Tranhalsen, Anders Westlund.

 

Testimonials”Anne-Marie och Jeanette på Princip Redovisning AB är mycket kunniga och professionella, alltid tillgängliga, fantastiskt tillmötesgående och positiva på alla sätt. Vi är helt nöjda med vår bostadsrättsförenings ekonomiska förvaltare.”

– Brf Enskede park 1, Monica Drejmark och Saine Granell.

 

 

top3_white”Vi är ju väldigt nöjda så vi vill absolut rekommendera er till andra föreningar”

– Henrik Sundman. Brf Sladden 5 och 6 i Solna.

 

”Detta är det bästa vår förening har gjort!

Här möts vi alltid av proffsighet, vänlighet, stort kunnande och förståelse för vår verksamhet. Det här spar oss både tid och pengar.”

– Gunilla, Brf Verkstadsklubben 36

 

 

 

 

”Vi är väldigt glada över att ha träffat gänget på Princip Redovisning. De hjälper oss med det mesta med ekonomi i vår förening. De är snabba och effektiva. För oss har det inneburit att vår struktur blivit ännu bättre och att vi har fått en god överblick över vår förenings ekonomiska förehavanden. Rekommenderar dem gärna.”

– Mats Ringström, ordförande Brf Verkstadsklubben 11

 

”Princip Redovisning har visat sig vara oumbärliga för vår bostadsrättsförening. De är alltid uppdaterade med nya regler som gäller ekonomisk förvaltning. Det vi har kommit att tycka om mest är deras personliga tilltal, tillgänglighet och inte minst rådgivning.”

– Brf Patrullen

 

”Med erfarenhet av tre tidigare ekonomiska förvaltare har vi från 2014 kommit i hamn med Princip Redovisning AB. Emellanåt ställs vi i styrelsen inför svåra frågeställningar men vi får alltid snabba, säkra och korrekta svar. Detta tillsammans med ett mycket vänligt, professionellt såväl som ett härligt socialt bemötande, har vi funnit en ekonomisk förvaltare som svarar mot alla våra önskemål”.

– Brf Domarringen 1, Huddinge Niclas Ragnhäll

 

 

 

”För oss blev det ett lyft att byta till Princip Redovisning AB. Vi hade en av de större förvaltarna tidigare och kände att det inte riktigt fungerade. Det är framförallt det personliga bemötandet och tydligheten som vi uppskattar. Anne-Marie och Jeanette tar sig alltid tid att förklara på ett begripligt sätt och man blir alltid trevligt bemött.”

– Brf Tranhalsen, Anders Westlund

 

”Då vår förening åtnjutit ekonomisk förvaltning från Princip Redovisning AB sen något år tillbaka kan vi bara säga gott. Trevligt och personligt bemötande, snabbt handhavande och tillgänglighet utöver det vanliga samt rådgivning och hjälp med kontakter.

Vi är således mycket nöjda och rädd om vår ekonomiska förvaltare.”

– Brf Hemmet 15, Björn Jonzon/ordf.

 

”Vi har bara gott att säga om vår ekonomiska förvaltare. Snabba trevliga och kunniga. Vi kan varmt rekommendera dem!”

– Styrelsen Brf Tegeludden 17

 

 

 

 

”Vi bytte från en stor förvaltare till Princip Redovisning AB, en mindre förvaltare. Den personliga kontakten och de moderna verktygen gjorde STOR skillnad” 

– Allan, Brf Pälskappan 2

 

”Jag tycker att ni är:

Trevliga, professionella och alltid nära till hands för frågor kring vår styrelses ekonomi! ”

– Alexandra Wettervik, Brf Sladden 5 & 6

 

”Vi har regelbunden kontakt med Princip Redovisning som alltid är på tårna och svarar på frågor och ger konstruktiv feedback. Vi får ett proffsigt bemötande med en familjär känsla, där dom många gångar känns som en naturlig förlängd del av vår styrelse”.

– Brf Vale

Kommentarer inaktiverade.